Appassionata 1974 R. G.calderone (with Ornella Muti)

wwwtitlovi

com Tross alt er det din mor, ikke sant? Det ser ikke ut til meg Du har det bra, hvorfor ta vare på moren din? Drikk dette Du vil bli bedre Der ser du? Din mann kommer snart Jeg må gå

Vi ses i morgen Hvor tung er denne kvinnen Eugenia, din mor er syk -Ja, jeg vet, jeg hører det Bak kjøkkendøren er en klut

Vil du ta med henne? Kom igjen, mor, kom deg sammen Nei, takk, det går bra Du legger deg bedre ned Jeg er så lei meg Det er noe med nerver

En av dine kollegaer? – Det er Nikola Mannens navn? – Ja, jeg vet det Liker meg

Min mann, vet du? Og han ville ha en gutt – Hvorfor prøver du ikke igjen? Kanskje du lager en Du vet hvordan menn er gale

De vil bare gjenskape – Kom igjen, mor, Jeg har mye å lære Ha det bra Kom igjen Eugenia bruker ikke mye tid med sine jevnaldrende

Fullfør det, vil du? Jeg er her for å undervise – Og min datter? De er oppe -Takk

Oh, Emilio! Kom deg ut av veien! Kom igjen! – ro deg ned Eugenie! Ikke si at jeg var syk, vær så snill Slå av lyset! Hei pappa – Hei Er alt greit? – Sikkert Ikke vær oppmerksom <i> Eugenia! </ i> – Det er over

– En kasserer? Jeg skal gjøre det senere Du går bedre, det er for sent La oss møte morgen i morgen før skolen Okay? Er du fortsatt her? – Hva skal du gjøre hvis de ringer deg i morgen? Den fyren fra vitenskapen vil slå deg ned – Ikke bekymre deg for meg, hei

– Hei Takk Du spiser, jeg vil ikke gjøre noe Kom igjen, sett deg ned Vil du ha en stekt matrett? Hva er det Er du ikke ok? Jeg lager deg en suppe Nei, jeg kan ikke spise noe bedre

Jeg har en stygg følelse i munnen Tydeligvis røyker jeg for mye Hva er dette? -Kaisa Jeg kan ikke spise bedre Jeg får bare halsbrann

Jeg kommer straks tilbake! – Hvor skal du hen? Å nei Vil du bli fett? Hva er dette? Tvangsforing? – Jedi! Ringer du meg? Ikke dårlig Gjorde du det? Er du fornøyd? – Lagrer du ham? Er du Eugene venn? Ja – Vi er klar for deg Jeg forteller ham at du er her

Lege? Ja – Den neste pasienten ble bestilt av datteren din Beklager, jeg glemte å fortelle deg – Kom inn Legen vil motta deg

Jeg tar den – Ikke nødvendig Morgen Morgen Sett deg ned

Jeg håper det ikke er noe seriøst – Jeg er lei av det spesielt kad diram Åpenbart er det en veiviser – Å, mann

Nå som du har gjort diagnosen din Nå, med din godkjenning, satte jeg opp min egen Åpne munnen din

Ikke vær redd Steady – Ikke flytt – Jeg rørte ham ikke Nå

her er det Åpne munnen din Åpne den

Det stemmer Ikke flytt – Hvis du ikke slutter å flytte, vil du ikke se noe! Kan jeg ikke få anestesi? Hvorfor gå på den harde måten? – Hva er bedøvelsen din? Gi meg en ny, eller jeg drar! -Hva du vil -Hva er det for deg? Gi meg en ny, vær så snill Jeg kan ikke bære smerten

Som en fremtidig mor burde hun være i stand til å utholde litt smerte Du lurer virkelig på hvordan de vil overleve fødselen Jeg antar at du så dem overalt! -Vi har det bra

Forbered injeksjonen Gå tilbake til kontoret Den unge damen lovet å være god Hvis jeg trenger deg, ringer jeg deg Fornøyd? Åpne dem bredt

Du har ingenting å være redd for Åpne den Mer info Slapp helt av Ikke bry deg

Jeg forsikrer deg om at du ikke vil føle noe Ro deg ned Rolig ned! Rolig Det er det selvfølgelig Det gjorde ikke vondt, gjorde det? Om noen få minutter begynner det å fungere Hva er det Er du ikke ok? Jeg skal slippe denne lille

Pust inn dypt Det stemmer, det lukter Remmen er for stram Kom igjen! Er du ikke bedre nå? Du får det bra Hva gjør du? Nikola! Er du gal? Du vet ikke hva du gjør! Det er folk der ute

Nikola Nikola Åpne øynene dine Nikola Jeg beklager å insistere, men jeg kan ikke bære noen smerte Jeg trenger ikke å komme igjen, gjør jeg? Min bestilling, doktor? Jeg venter på to timer – Bra Selvfølgelig, nå som jeg er pensjonert, er tiden min ikke verdt noe Men jeg lovte bare min kone i dag at jeg ville ta henne med på filmene

Hvis jeg ikke tar henne, vil hun ikke slutte å rope La meg fortelle deg noe Fra en tannlegenes venterom blir mannen falsk og Det er ikke en vits Jeg var regnskapssjef i departementet for offentlige arbeider Og jeg forteller deg, våre venterom er ikke så stilige uten noen bekymringer og jeg biter noe som et kjøttbrød, Jeg kom nettopp over et bein og en lapp! Protesen er ødelagt Emilio! Huh? Jeg forlater hundene dine Jeg skal gå ved elva

Det er ikke fornuftig å gå oppe Det kan ikke engang passere Og hvis det var en blomst? – Det ville vært camellia Så Sandra! -No, det beste som kan være cannabis Og om det var et dyr? Husk at dette er ditt siste forsøk! – Dyret? Liten brun hjort

Jeg aner ikke hva det kan være – Kom igjen, Eugenia, det er du! Ifølge deg er jeg en hjort? -God observasjon, Nikola! Hun har alltid vært som litt brun for meg hjort – Av meg vet ingen av dere hva jeg er! – Vel, hvem er du, dyr? Jeg vet ikke Jeg er mer som panthers Du panther! Jeg skal bite meg – Jeg slår på at hun kunne kake Mamma bakte det i dag

Du vet at det er for pappa Jeg fortalte deg å kjøpe boller til oss Du kan spise paier i kveld hvis du vil Hun kunne lagre noe for vennene dine Eplepai

Den første jeg bakt da Emilio kom til huset mitt for første gang Netto før engasjement Han sa han giftet meg på grunn av min eplepai! Selvfølgelig spøkte han seg

Små ting er viktige for oss Så du er ikke enig?! Her Kom igjen

Jeg gjorde det Eugenia kom ut Jeg går bedre Ikke! Sitte der Vi venter

Jeg er glad du lager meg et selskap Sett deg ned Kan du strikke? – Ikke så mye at jeg roser meg selv -Prostium kan ikke være Se

Først gjør en løkke nede og oppe Her, prøv Stram tråden

Det stemmer Det er riktig La det gå

Jeg skal vise deg noe du skal krype Her er det! Se hvor lenge det er! Vakre, ikke sant? Jeg hadde alt 20

Kom igjen, gutt Inside Du også Komme inn God hund! Har du kommet over rapporter om uvanlige reaksjoner på novokain eller prokain? – Hva slags reaksjon? Vi vet at de ikke fungerer i noen tilfeller Da må vi bruke andre lokalbedøvelser

Hvordan kommer en plutselig interesse? -Onako Faktum er at anestetika er dobbeltkante sverd En pasient kan være immun, mens andre kan få respiratorisk anfall Jeg husker en pasient som falt i fullstendig hysteri Min første konsert

Det var også min siste Den kvelden jeg møtte Emily Jeg er redd for at hun kunne knekke den Jeg kunne fortsette karrieren min

Jeg er sikker på at de fattige Emilio ikke ville være opprørt Jeg bare Jeg var ikke oppdatert

Jeg trodde Det virket for meg at jeg ikke ville ha tid til ham, at jeg ville ignorere ham Selv nå, så snart jeg sitter for piano, ta meg

Inntrykket av at jeg forråde ham Forstår du – Mamma! Du er borte, så jeg styrer din bedrift med din mor Hun lot meg prøve sin favoritt kjole

Far nettopp kommet Emilio! Få det av, raskt! Sett henne i skapet! Hva gjør du her?! Kom deg ut! Hei pappa – Hei Har du ikke fanget noe? God kveld, doktor Jeg gjorde det ikke For alle disse årene, hvor mye han hunter, fanget han ingenting! Du bør ikke bli plaget av søndag

– Jeg vet Bare her hjemme Det var så hyggelig, rolig og avslappet Nikola var et godt selskap – Er det? Hvorfor er hun her hele tiden? – Søster, hun er ensom

Pappas dipolomata Han bor sammen med sin moster Hun er veldig snill Det virker mye mer modent enn Eugenia Enda mer Det er så følsomt -Men er den samme som andre jenter I de årene er alt lik Kanskje

Og igjen, jeg føler at det er annerledes kanskje fordi hun pleide å være alene Jeg tror ikke at livet med tante, i stedet for en far, gjør noen smartere eller mer sårbare enn andre Nei, kjære, jeg gjør ikke – Du vil aldri gjøre noe! Ikke satse på det Bye! I kveld er vi invitert til Francesca Dette inkluderer venner av sine brødre Vil du komme til meg? – Nei, jeg vil ikke gå, men takk Du er fortsatt sint på meg

– Det jeg trodde var at jeg har mange barnlige latinske elskere De er dumme! De er fortsatt naive! Og jeg er ikke interessert i barnevakt! Vi ses i morgen Hei Har du hørt? Mariela bringer en fallskjerm i kveld – Tar han fallskjermen? Jeg går ikke i kveld

Jeg har en jobb – Har damen svart deg? – Ingen kan svare meg! Jeg var lei av å slappe av med gutta som spilte menn! De er en haug med babyer som gni seg og alle de berører! 7000 Her går du, sir Din forbannelse! Hei pappa – Har det ikke skjedd deg å ringe? Vi gjorde bare oppgaven Vet du hvilken tid det er? 22:30! Ser du? Ingenting skjedde med henne

Dine bekymringer var ubrukelige Unnskyld, hva sa du? – Hva er det? Noe plager deg? – Jeg kommer straks tilbake <i> sette meg på sengen og begynte å ta meg av <i> Han pleide å si det vanlige tullet, "Mine fugler, du kjører meg ut!" <i> Jeg er dekket av blåmerker på brystet mitt, nakke, mellom bena, overalt! <i> Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Hvordan får jeg en slik klasse? Min far! Eugenia, åpne den øyeblikkelig! Eugenie! <i> Åpne den, eller jeg vil blåse den opp! </ i> – Ingen ord var sant! <i> Åpne døren! </ i> – Jeg gjorde ikke noe! – Nei! Ingen av det er sant! – Hva mener du? Jeg bestemte meg for det Jeg gjorde ingenting! Det er alt en spøk Min lille jente Jeg skammer meg selv Jeg fortalte deg at jeg hadde gjort alt, men du trodde ikke på meg

Det skjer ikke igjen Jeg lover ikke det Her Skynd deg på dette – Jeg er skyldig

Men andre jenter fortsetter å snakke om slike historier Jeg ville ikke tro at jeg var den eneste Hvordan er vi galne! Jeg er i din alder han hadde en gal affære med en kvinne som ikke engang visste at jeg eksisterte

Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg ikke like dem, vet du? Slik var det med meg Det begynner som en liten historie, men når du starter, må du fortsette Skole venner venter på meg om morgenen, "Emilio, hvordan elsket du deg selv i går kveld?" -Jeg fortalte dem Og det er slik Og jeg begynte å tro det

Jeg var sjalu Og fornærmet hvis noe ville insinuere den dameens åndelige renhet Hva skjedde da? -Velg med tiden Jeg møtte en kvinne Dette var riktig Det var en vanskelig skuffelse Det må være en måte å unngå det på Men ingen av dette tiltrekker meg

Jeg vil bli her Med deg Du får aldri meg? -Nei – Jeg vil alltid være med deg – Min kjære Du vil se hvor fort du vil forlate reiret Så snart han finner den rette Øyeblikket blir du forelsket i en mann Ikke disse gutta som jager på deg

Jeg forteller deg, det spiller ingen rolle! – Han må elske den å oppleve, ikke bare forestille seg Jeg husker fortsatt De var 22 da jeg møtte din mor Og vi var Slå av lyset, sover jeg God natt! God natt Hvor skal du hen? – Jeg leter etter tabletter for Eugenia Hva er det, hodepine? -Nei, menstruasjonskramper

For det første gjør det vondt i magen Nei, hun sier hun er alltid dårlig Han gjør alltid alt på egenhånd, og til og med spiser Tenk deg at jeg var i går I går fanget jeg den dumme jenta som spiste kald fisk fra kjøleskapet! Er dette hver måned? – Noen ganger er det verre Det burde hjelpe Vent til å se om smerten stopper – Det vil ikke vare evig

Ingenting annet enn fordøyelsen! Jeg lagde deg en mynte-te Å bli kvitt disse dårlige vanene spise mellom måltider Her, ta det Drikk Det vil hjelpe deg å fordøye

Prøv å svelge Det gjør ikke vondt i magen min! Jeg har det andre har! Nikola, vår hushjelp, må jeg tegne deg? Eller du har glemt, eller det gjorde du aldri! Hun er så mild liten ting Det ligner på Emiliu De liker begge å spise Kan du tro det? Da hun var en baby, Jeg fant henne å spise en tannkrem! Og magen ble syk av det! Som nå! Og nekter at det gjør vondt i magen Han tror han vet mer enn sin mor

Tenk deg det? Går det til deg at du har et større behov i løpet av perioden? Behov for hva? Å elske Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det for deg Jo mer smerte er, desto mer tenker jeg på sex Vel, det antar jeg Mener du sex? – Noen ganger, ja

Kan du tenke deg å elske med noen spesielle, med noen du liker, eller gjør du egentlig bare knull? Og du? Det starter med tankene om å lede kjærligheten Så forestiller jeg meg hvem – Men gjorde du det egentlig? Og du? Ja Kjenner jeg ham? -Nei Det var i fjor sommer i Wien

Ikke en gutt? -Nei, en ekte mann Du ville ha ham fra det øyeblikket du så ham? -Očajnički! Hvorfor? Vil du ikke fortsette å elske hele tiden? Er det noen som ikke vil? Er det riktig, Matthias? Her er vi Tata Far, fire er en time 4 er en time

Hvorfor vekket du meg ikke? Hvor er jakken min? – I gangen Du må være gammel Sovner etter lunsj Vel Jeg er sliten – Det er meg

Faktum er at hele familien vil ha en god ferie Eugenia Hva om mor gikk til klinikken i en måned

Hva sier du? Uansett hva du sier, pappa Jeg må tenke litt på det Kom igjen, jeg vil at du skal se dette Denne paviljongen er mitt mesterverk Romslige rom, lydisolerte for å forhindre noe fred til pasientene

Noen ganger ønsker jeg å lukke i dette rommet og jeg glemmer verden Men hvem har råd til tiden Elisa kan hvile bedre her enn i sitt eget hjem Og de vil få bedre service enn i private hjem For eksempel, medisinsk personale tilgjengelig i 24 timer, Pasientens diett er strengt kontrollert

Imponert? Emilio, hva er det? Noe galt? Nei, jeg bare Jeg går gjennom en merkelig periode Jeg bryr meg ikke noe, ingenting tiltrekker meg

Jeg må bli gammel Men det kan ikke være det fordi Jeg føler meg veldig ung

Men det er et faktum Jeg kan si at Eugenia virker som en mor Jeg kommer inn i huset og jeg kan ikke finne Elisa Jeg kan ikke Jeg kan ikke ta det ansvaret Hvis jeg kunne være alene uten familien min igjen Men tanken på det skremmer meg Ingen kjenner deg bedre enn meg

For dramatisk Ikke vær bekymret for det, hvile Alt vil vise seg bra Ta med Elis her, og du blir en ny mann Frue? Ja

– Hvor skal du hen? – Å se en pasient i rom 141 Du har en telefon – Nei, jeg må se henne – Du vet at du ikke kan komme seg ut Vennligst bare et øyeblikk

– Ring henne på telefonen Men jeg vil se henne nå – Du ser henne senere – Men jeg må se henne nå! <i> Jeg er redd det er umulig Du må holde øye med reglene

Ro deg ned Snakk med meg Hvorfor snakker du aldri med meg? Hva er det Kan du ikke fortelle meg det? Du elsket meg ut av tankene dine Og nå er det vinter Brests fallne blader Jeg er gammel, gammel

Hva er mer trist enn hagen om vinteren Jeg kommer til å være trist Plastblomster kommer ikke med våren Nei, nei, nei Synd Ser ut som det ikke er riktig

Rask! Du vil drukne? Kom igjen! Hva gjør du med hunden vår? – Ja? Spør ham hva han gjør? Sett det ned! -Glupi mješanac! – Se hva du snakker om! – Vil du vite hva han gjorde? Du hørte ikke noe! Hvis jeg var politimann, Jeg ville vite hva jeg skal gjøre med ham! – Det er nok! Ja! Søt, du tok med meg Matija Beklager å avbryte, men sjefen sendte meg fordi han ble stjålet en Vil du skrive inn? Vil du ha te? – Nei, takk

Jeg må fortelle deg noe om det Dette candy? Han er bare en valp Se, han spiste mye! Og gode 6 kg – Skriker bare Ana, ta en kopp te

Du vil ha en kopp te, ikke sant? – Grunnen til at jeg er her er at denne hunden gled kalvekjøttet fra posen Fru Bruleti Så sjefen er borte, fordi hun er vår beste kunde Og verre, det er en dårlig publisitet Hvis hver hund kan ta kjøtt Virkelig? Han visste ikke at det ikke skulle Han vil ikke gjøre det igjen Denne hunden er sosial Du er ung, du burde forstå dette

Hvis vi gir blenderen ledelsen, vil de sette oss mat på bordet? Jeg ønsket å si Du kan ikke spille det slik Sett den på kjeden

Hva? Ja – Min stakkars, lille Matija Han var alltid ledig! Er du klar over hva du leter etter fra meg? Nei, jeg forteller deg – Han har et godt liv Ingen tidsplan, begrensninger, og nå må jeg kaste den i kjedene og jeg forteller ham at det ikke er mer frihet fordi det er folk som ikke vil ha hundene til å være fri

Vil du si det? – Hva må være, det må være Sjefen fortalte meg å fortelle det om han ser sin hund igjen det vil gjøre ham til hamburgere Hva? Ja! Han kutter ham med denne kniven – Ikke snakk slik! – Men du må Du er for ung til å forstå hvor uhyggelig det er Stopp det! Du vil ikke overtale meg til å ta bort alles frihet! Selv en frihetshund er viktig! – Jeg er ikke sikker, mamma Hva? Frihet? – Frihet! Det er det eneste som betyr noe Du kan bestemme hvordan du skal leve, ikke å bære kjede rundt halsen! Gå og forklar det til sjefen din! Mamma, jeg jobber med slakter Hva kan jeg forklare? Jeg er ikke utdannet Jeg gjør hva sjefen forteller meg Hvis han forteller meg at han skal drepe ham, dreper jeg ham

Jeg forklarer ikke noe Jeg forlater det til de rike Du dro til skolen – Du må forklare at hver person – Meg, mamma Hva er dette? Hva skjer? Det var da så lite Jeg kom for å forklare damen at hun var hunden hennes hun tørket av frøken Bruletta Er det slik det virker? – Det jeg vet er hvordan det fungerer

Jeg er bare en slakter! Damen ville La meg forklare til sjefen min, og da får jeg foten min i rumpa Vil dette være nok? – Jo, doktor Takk Farvel, fru Kom igjen Hva skjedde? Beklager, fru, men dette er en forklaring som betyr noe

Takk igjen Det var en glede! Takk Gud for dette! Fortell meg hva du synes om dette Fargene er fine, er de ikke? Har du gjort dette for meg? Jeg beklager – Ikke bekymre deg! Jeg skal fikse det Du er sen i dag

-Jeg spurte slutten av den nye Antonelli-klinikken Jeg henviste ham til helsen din – Åh, kjære Du tenker alltid på alt – Du vil se, vinteren kommer forbi snart Bare et øyeblikk Der er det Sykepleieren planlegger deg neste semester

– Takk, doktor I morgen klokka 6 Ha det bra Mr Bartini kom igjen for å få ham inn? -Nei

Far, hva gjør du her? – Det fikk meg til å se på folk i munnen min så jeg gikk – Nikola! Vil du at vi skal ta deg? Kan vi passere slutten av huset hennes? -Hvis ikke redd for en tannlege Nei, takk, jeg vil helst gå -Ma, kom igjen! Hva er du idrettsutøvere? Kom igjen! Du går videre – Hvorfor? -Guestene går alltid framover

For å fullføre det jeg ønsket å si Hun Sandra – Hør

Du vet hva hun fortalte meg? – Jeg har en ide Ønsker du å høre henne? Jeg tror vi burde alle merke det Derfor tar jeg deg til lunsj i en fin restaurant

Det er på stranden Det er kaldt nå på stranden – Hva slags tilkobling har den? Jeg foreslo ikke svømming! Det er alltid fint der Jeg er redd jeg kan ikke Tanten venter meg

Eugenia, overbevise henne – Det blir gøy å gå Kan vi gjøre å fullføre oppgaven før vi går til Suzana? – Glem det! Vi vil bedre utsette det en annen gang, pappa Vi kan kaste henne hjem – Én gang jeg er ledig fra det jævla kontoret

På denne måten? Ja Det er ikke ditt kontor så fryktelig – Men du var redd! Pappa er bra Gå igjen Du får en bedøvelse og du føler ingenting

Nei, nei Det var ingenting i den nålen Destillert vann

Hva er det Jeg ville bare fortelle deg at du ikke trenger å være under medisinering Jeg forstår fullt ut – Hva er det? At du kan ha noen pasient? Tror du virkelig at du kan skru noen andre? Selvfølgelig Legen må involvere seg i det og elsker å føle seg som en mann

Hva er dette? Jeg ville at du skulle se at du ikke må late som, å forstå deg – Hva vil du ha? Sømene er ikke nok for deg? Nei Denne legen har behov for å bruke Forklare alt Muligens med sentimental musikk i bakgrunnen

Jeg tror jeg forlater deg nå Du trenger ikke meg for det, gjør du? Ikke sitte på gulvet, du blir kald Nå, hva gjør du på denne tiden av natten? Alle babyer sover på dette tidspunktet Og du? – Så jeg er en baby etter deg? Det er heller ikke jeg Kom igjen, kjære, gå til sengs

Jeg blir ikke syk Tilbake til sengs Hva venter du på? Jeg lurer på hvor mange kvinner det er i livet ditt Bare din mor Hvem annet? Ikke engang en elskerinne? – Hva som helst i tankene dine, hopp over dette! Jeg kan ikke nekte at i det siste var det få

Ikke mer Selv om jeg ville Hvor finner jeg tid? – Hvis jeg var deg, Jeg ville ha elskere rundt om i verden

I Afrika – Virkelig? -India Japan og Nordpolen! -Det må være kaldt

Nei, han ville legge seg med Eskimka i nålen Hun ville ha varmet deg Men du risikerer å drukne en kjærlighetsnest med lidenskapens varme Det er morsomt når vi bare er de to av oss Jeg ville være glad for å tilbringe livet sammen

Og ingen vet det I morgen er bursdagen min Hva skal du gi meg? – Hva vil du ha? Jeg vil at du skal komme med meg Sammen vil vi velge en gave Jeg går til sengs

Jeg sov nesten Jeg kan ikke bestemme hva jeg skal bære! Har du ikke engang et møte med en prins på en hvit hest? Gå den måten Hva er galt? Du er sint fordi jeg er opptatt, ikke sant? Har vi ikke en avtale? -Min far har ikke tid i det hele tatt Hvis jeg ikke går i dag, er det ingen annen sjanse til å kjøpe en gave Kanskje vi kan gjøre noe i morgen

Hei Jeg har en ide! God ettermiddag, doktor – God ettermiddag Eugenia – Hei, pappa Og Nikola? – Jeg satte henne på vakt slik at de ikke ville savne deg Jeg tok henne for å hjelpe meg med å velge – Har du bestemt deg for hvilken? Ja

La oss gå God ettermiddag Jeg vil gjerne se på settene panties og bh Nå Hvilken, frøken? -Ett

– I midten? Du kan komme inn Her, fru Denne er spesielt hyggelig Se hvor gjennomsiktig det er Farge er moderne, grønn

Den er skjøre Det er klesplagg – Det er vakkert, ikke sant? Er det ikke vakkert? -Alle bortsett fra farge Denne fargen er på mote i år Det går som alva

Det er fint, men det er ikke det jeg vil ha – Jeg skal vise deg andre Du kan ikke bruke den! Gi deg selv – Men det er vakkert! Se! – Vent til du ser dette sortimentet Nye farger, nytt materiale

Garter er helt moderne De selger godt – Det må være pinlig, men det er sexy

Jeg vet ikke nøyaktig om fargen Hvorfor kjøper du ikke den ene? Nei -Dette er vakkert! Har du noe av silken? Ja Se dette settet Det er utfordret, aye

Jeg er sikker på at mannen vil være enig Frøken er min datter – Beklager Så ung far, hver ære Dette er en elegant

– leser du? Det er ingenting her uten som jeg ikke kan Har du svart blonder med gensere? – Ja, han var her litt tidligere Her er han

Det er flott, ikke sant? – Ja, men det er som din, Nikola Jeg bruker ikke den lenger Det er mer for eldre Du har feil Du ville ikke tro hvor mye vi selger til tenåringer

– Liker du det? Å, Gud, prøv ham! Jeg antar hun har et omkledningsrom? -Ja, det er det Prøv dette også -Dette er laget av den beste franske blonder Sying ble gjort manuelt -Jeg vil ha denne! Vi kommer hjem senere

– Går du allerede? Jeg ønsket å betale oss en drink – Men du skyndte meg på grunn av møtet ditt! – De venter, la oss gå Nei, jeg må gå hjem med Nicole for å hjelpe meg med oppgaven Hei Hei

Farvel, doktor Går denne bussen til Sainte Pieters? Hei, er denne bussen til Sainte Pieters? Hvis det ikke forfall Takk Kan jeg? Jeg er så glad jeg fikk dette Det er bra takk til deg Hvis du ikke var der, ville du ha kjøpt meg en annen pose

Han har gjort dette i årevis Det ble et mareritt I går kveld drømte jeg om å kjøpe vesken min – Vet du hva det betyr? Tenk på det – Vesken er en pose

Men hva er posen? Er dette en vits? – Hva jobber du med posen? Du setter ting i det – Og hva er kvinnen? En kvinne? Hender til deg selv, knuste starkeljo! Er du gal? Skaper ikke en scene? -Scenu?! Vel, de vil rocke oss på gata Hva stirrer du på? Forestillingen er over! Og selvfølgelig ser ikke dirigenten noe! -Jeg er en politimann her, jeg vil sende en søksmål Stopp bussen! Jeg vil gå ut! Stopp! Misses ville komme ut, hun liker ikke det Deres selskap Vil du roe deg? – Du må takke meg! Jo, men du er litt overdreven

Det er bare en gammel mann Du ser bare på det og legger dem der stedet er Eugenie! Hvor skal du hen? Du vet, Nikola Jeg var ikke klar over at det var så lenge At det ikke var noen eugenisk bursdag! Lytt til denne sangen Gave fra Emilia Min mor ville ikke at jeg skulle høre henne Hun sa at hun var umoralsk! Hva ville du, kjære? – La meg vise dine varer til venner

Du har ikke noe imot, gjør du? Gutter ut! La oss gå! Ut, alle! Vennligst prøv å ikke ødelegge kjolene dine Nei, det er spansk blonder! Materialet er gammelt, tråden vil sprekke Hva et rot

Du bør ikke la henne gjøre hva hun vil Jeg vet, men Eugenia er en bursdag Men det er også ung og vakker

Hva prøver du å bevise? Tror du at ideen min er dum? Dette partiet var fattig til jeg Betyr ikke moren noe? Det betyr noe for dem Det har vært hele hennes liv Skyv nesen, ikke sant? Og hvis mor er hun? Stopp å fortelle meg hvordan du skal leve livet mitt! Kom igjen, vær ikke slik Lås meg opp La oss høre på musikk fra den tiden

La oss gå nede Nei Jeg har en bedre ide Jente Min mor og hennes konsertpiano Ingen ønsker å lytte til konserten nå Det har vært for lenge – Vær så snill, la det være min bursdagsgave

Ser du ikke at han ikke vil? Kan du ikke la henne være alene? Bra Ikke spør for mye Det er for henne Ok, mamma Kom ned! Jeg vil ikke gå! – Kom igjen, kjære, ikke forlat meg

Det er litt for mye for meg Spiller en scene av ensomhet? Vil du at jeg skal slå av lyset? Eugenie! God kveld Hør! Jeg tar den -Tak, veldig snill Kan du sette dem der? Takk Nikola

Ikke gråt Jeg hadde så mye moro med den unge mannen! – Det var også en tid Hva? Jeg kan ikke høre deg fra vannet

Først trodde jeg de var forferdelige, men det viste seg at de er hyggelige barn Eugenie! Hvorfor dette rotet her? Fjern alt – Jeg skal gjøre det om morgenen -Eugenija! Jeg sa å gjøre det nå Og hva om fortidens museumsminner og bortkastede år De blir her i kveld? Jeg vil ikke tolerere det sarkasme mot din mor! Plukk dem opp

Med en gang! Faul på fire! En til en Hvilket viktig spørsmål har du for meg? Hvis du er sen i 10 dager, betyr det at graviditeten er? Jeg gjorde det ikke! Jeg ber om en venn, ikke bekymre deg Eugenia, fortell meg sannheten – Kom igjen, pappa Hvis det var meg, tror du jeg snakker om det med deg? Jeg ønsket en profesjonell mening

Hvem er hun? – En fra min klasse Jeg ville vite om dette kan løses umiddelbart uten Vil du fortelle meg navnet sitt? – Hvorfor er det viktig? Vi snakker om dødelig synd, ikke en dødelig synder

Jeg leste i avisene at de har en tablett i Amerika Tull! Etter 10 dager kan du ikke gjøre noe Du sier at den eneste løsningen er abort? Jeg forteller henne Jeg glemte nesten I 4 kommer du Nikola På kontoret og vær så snill, ta vare på henne, ellers vil vi aldri fullføre oppgaven Okay Norma? Avbryt alle mine vilkår i dag

Takk Doctor! Stopp! De tok det! – Ja, de tok bare ham! Hva vil du ha? – De tok det! – Hvem? – Mor Helvedesildet tok ham bort! Jeg fortalte ham å forlate ham fordi han er din! – Fortell Eugenia! Vet du hvordan du skal løse drømmen? -Slep dem! -Nei, de skyter dem i hodet Nei, de brente dem – Jeg sverger, jeg var der -Det er en løgn

God ettermiddag, doktor – Men – Gjør jeg det? Er du ikke informert om at kontoret er stengt? -Gjør meg dette i 10 dager! Jeg føler meg forferdelig! Gjør noe

Jeg kan ikke lide lenger Beklager, jeg beveger meg Men du trenger bare minutter – Jeg skal ringe på telefonen Ring i morgen og ordne avtalen

Hva? Eugenia, jeg hører deg, hva er saken? Hva skal jeg gjøre? Jeg skal til en gjengivelsesmaskin? Hvordan kommer han ikke til å gi deg det? Kjære, jeg er ikke ferdig med pasientene ennå Vis dem at hunden din er din, og de vil gi den til deg Gi penger til sjefen, og du vil se mirakler Er Nikola med deg? Hun sa at hun ville komme til kontoret mitt Jeg vil fortelle Norma å avbryte de andre vilkårene

Vent på meg om en halv time Et helsesertifikat med vaksinasjoner er nødvendig Han kan ha frenesi Den hunden er sunnere enn oss, men vi deler den igjen Du får et sertifikat

-Takk Jeg gjør bare dette for deg, doktor Jeg bekjenner deg, noen bryr seg om deg Eugenia fortalte meg Er det sant? -Hva fortalte hun deg? Du er gravid

Det er bare den tiende dagen, men det er håp Jeg beklager å skuffe deg, men så vidt jeg er bekymret for, Eugenia vil ikke ha en bror for nå Hun nevnte ikke navnet ditt, men jeg følte meg som deg

– Du føler for mye Ikke! Er du gal? – Hva med deg? Eugenia vil se oss! – Du kan ikke alltid være den som bestemmer! Er du trøtt? – Nei, nei Og du? Hvordan var det i dag? – Bra Er du syk? Nei Jeg er sulten

Jeg skal til kjøleskapet Og eugenie? – Eugenia? Jeg antar hun er i rommet hennes Ser ut som hun lærte Jeg hørte ikke engang henne i det hele tatt Nei, ikke den! Den høye fyren som spilte tennis

I hjemmet hans Og du så sitt hus! Nei Jeg fant ham Det var ikke hans beslutning Uansett hva det var! Tiger! Han ville ha alt! Ingen stoppet ham

Han begynte å suge mine tær, min ankel Bunnen mellom beina mine Han kladde alle klærne mine, som om huden min ville snipe Han riper og biter meg Kalt meg en skitten hore, alle mulige navn! Det ser ut til å være den førsteklasses latinske latinske elsker Hvem er denne heldige gutten, hva heter han? Jeg må avbryte

Ja Sutra Hvem snakket du med? -Nicole Forteller Nikola hva hun gjør med henne? Ja Er de de samme som din, eller er de de andre? De fleste av meg

Hva en skuespillerinne du ville være! Hvordan har du på deg klær? Det skjerf rundt døren! Denne gangen Du spøkte ikke denne gangen Denne gangen var tigeren ekte

Stopp det! Eugenie! La meg gå! – Stopp det! La meg gå! Det gjør vondt! Stopp det! Nok! Det er ikke tid til det Det er for sent Sen Elisa – Sent, sen Sent, sen

Elisa, vent litt -Du må sove, kjære Og dekk deg selv! Dekk deg selv, ellers blir du kald i morgen

– La det gå, Vil du? -Nei, nei, nei Det er tider Hele tiden i denne verden Sett øynene dine sammen Sett øynene dine sammen

Sett øynene dine sammen – La henne være alene og kom! Ser du? Hun sovnet Jeg kommer Det er vår tur nå Hvorfor slo du meg? Du har aldri gjort det

Du sårer meg Ansiktet mitt brenner Et lite ansikt – Ta dette Har du store hender? Alle menn har dem til å bryte deg! Og å overmanne deg Og de vil være rundt og komme inn, de kommer inn

– Stopp det Og la merke til alt de berører! Hendene Hendene som kan holde barnets bryst Eller horer! – Gå til sengs Jeg er din baby! Jeg er din hore! Det er din baby din tisse! – Hva gjør du? Nei, nei! Kom hit, vær ikke redd! Jeg kunne fortelle deg så mye! La meg gå! – Jeg skal leke for deg, mitt beste publikum Ja

Kyss meg munnen din Din sterke, ville, maskulin duft Hold meg i dine sterke hender! Ja, kom helt til meg, til du lukter meg

Dine fingre på piano er mine sommerfugler! En haug med blomster for vakre ønsker og en lang, ekstraordinær karriere! Jeg hater deg! Gråter du? Jeg hater deg, jeg hater det! – Stopp det! jeg sverger Jeg forlater deg! – Det er nok å hate, så alt lukter som snøfnugg, rosenblad, jasmin, oransjeblomst! 18 år og 4 måneder Hvis vi var gift i dag Elisa – Kom igjen, kom igjen Jeg vil gi deg mange barn, alle sønner

Alle store, kjekke cowards Fucking gris som deg Galt som du er Fordi jeg hater deg, hater jeg, jeg hater Den unge dame forlot dette Hun sa at hun var vennen din til datteren Hun ba om din kone Nikola! Elisa er bra Han er i legenes hender

Og vi er her ute Truo er en følelse av å vite at jeg skylder friheten til ens lidelse Jeg har rett til en ny begynnelse Det blir ikke flere feil Jeg har ikke tid til å miste

Kom igjen Vet du hvor gammel jeg bodde i dette huset? 18 Og jeg har følelsen av at jeg ser henne første gang Vet du hva et hus er? Det du trenger er en loop for å insistere på at alt er bra Og du trenger ikke å bekymre deg for noe

Det er en revolusjon! Tenk deg hva det ville være for en mann å våkne opp og innse at hun ikke trenger å bekymre seg for noe – Du er uhøflig Du må hvile Nei, jeg må ferdigpakke Hvis vi vil komme ut herfra

-Nei, vi har tid Legg deg litt ned Men det er på grunn av deg Jeg ville ikke at du skulle bli her Jeg skylder deg så mye Egentlig skylder jeg deg mye

– Ikke se på klokken, Det er viktig å hvile Ikke bekymre deg for meg Jeg vet ikke om jeg kjører eller sitter på toget Jeg er også fornøyd med turen Gi meg en sigarett

Det er vanskelig å holde seg våken på langdistanse reiser Morsomt, er det ikke? Jeg kan ikke sove her alene Omgitt av feil fra fortiden Dette er de eneste tingene du bruker og ødelegger Jeg glemte mine kluter! – Vær så snill, legg deg ned Tiden er

– Vil du ha en drink? God ide Whisky – Jeg kommer straks tilbake

Oversatt av: adm1r Hentet fra wwwtitlovicom

Source: Youtube