Norske Babes Tananger

Моей милой бабушке Зое посвящается.

А дом еще хранит твое тепло, О, сколько было в нем

Girl on Fire Angelica Hale Gets the Guest GOLDEN BUZZER!Trafikkuhell i Tananger – Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål. Lukk. NRK arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god pr.

Моей милой бабушке Зое посвящается.

А дом еще хранит твое тепло, О, сколько было в нем
Array
Array
Og de eneste baseballspillerne jeg vet navnet på er Babe Ruth, og Joe Di Maggio.

Jeg vet at Northug har spennende tanker o.

Array
Akkurat nå er jeg opptatt med å være en «boss-babe», og å drive et selskap. Jeg har så vidt tid til meg selv. Jeg tenker ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *